Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ FAMOUS GROUSE

Η δημιουργία του blended whisky μας αποτελεί θεμέλιο της τέχνης μας από το 1800. Συνδυάζουμε τα πιο εκλεκτά συστατικά για να δημιουργήσουμε ένα whisky με ισορροπημένο χαρακτήρα και γεύση. Η τεχνογνωσία μας και η επιμονή μας στην ποιότητα και στην παράδοση έχει ως αποτέλεσμα το αγαπημένο whisky, The Famous Grouse.

THE FAMOUS GROUSE

Το να κάνουμε ένα blended whisky αποτελεί θεμέλιο της τέχνης μας από το 1800. Συνδυάζουμε τα καλύτερα malt (The Macallan & Highland Park) και grain whisky για να δημιουργήσουμε ένα whisky με ισορροπημένο χαρακτήρα και εξαιρετική γεύση. Η τεχνογνωσία μας και η επιμονή μας στην ποιότητα των υλικών και στην παράδοση, έχει ως αποτέλεσμα το αγαπημένο The Famous Grouse, να είναι το Νο1 whisky στη Σκωτία.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Πλήρης
Χρυσαφένια
Καθαρή και λαμπερή

ΑΡΩΜΑ
Καλά ισορροπημένο δρύινο
Sherry με μια ιδέα από εσπεριδοειδή

ΓΕΥΣΗ
Μέτρια προς γεμάτη γεύση
Ώριμη
Διακριτικά φρουτώδης

ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Καλής διάρκειας
Καθαρό
Μέτρια ξηρό

THE SMOKY BLACK

Το Smoky Black είναι η πιο καπνισμένη εκδοχή του Famous Grouse. Πρόκειται για ένα blended whisky φτιαγμένο από τα καλύτερα malt whisky του Islay και του The Famous Grouse. Τα malt του Islay δίνουν μία έντονη καπνιστή γεύση και επίγευση, την οποία εξισορροπεί ο φινετσάτος χαρακτήρας του The Famous Grouse. Το 2008 διακρίθηκε ως το Καλύτερο Σκωτσέζικο Blended στη «Βίβλο των Whisky» από τον Jim Murray.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Πορφυρή
Χρυσαφένια
Καθαρή και λαμπερή

ΑΡΩΜΑ
Απαλά καπνιστό
Πλούσιο
Γεμάτο

ΓΕΥΣΗ
Πικάντικη
Αποξηραμένων φρούτων
Καπνιστή και δρύινη

ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Διαρκές
Καπνιστό
Αρωματικό